PROIZVODNJA KUKICA ZA SUŠENJE MESA OD FI3 FI4 FI5 ZAŠILJENE I NE ZAŠILJENE ILI PO CRTEŽU

KAPACITETI PROIZVODNJE 100000 NA MESEČNOM NIVOU

MATERIJAL IZ NEMAČKE

Naš proizvodni program se sastoji od deset proizvoda koje smo konstruisali u skladu sa potrebama tržišta a neki proizvodi su predmet našeg inovativnog dizajna. Prema našem mišljenju a i mišljenju mnogih kupaca proizvod treba da služi za ono za šta je namenjen ali treba i da svojim izgledom zadovolji zahteve kupaca.

Što se tiče standarda koje proizvodi po dimenzijama zadovoljavaju to su sve linije i koloseci u mesarama klanicama i rashladnim komorama koje koriste cevi Ø60mm.

Kamionske kuke sa točkićima se koriste u hladnjačama sa pravougaonim kanalima minimalne unutrašnje širine 42mm.

Kukice za sušenje mesa mogu biti sa radijusom Ø40, Ø30 ili po uzorku ili crtežu. Neke sušare koriste drvene štapove za tradicionalno sušenje i tu se koristi najveći radijus. Za sušare koje koriste prohromske štapove širine 30mm ili 25mm idu kukice manjeg radijusa.

Od skoro smo osvojili i proizvodnju prohromskih štapova dužine 1M koji se vrlo lako čiste i mogu dosta da nose. Debljina štapova je 3mm i 2,5mm.

Kotrljajuće kuke sa kojima smo počeli osvajanje tržišta su upotpunosti izrađene od prohroma i koriste kuglične ležajeve sa metalnom košuljicom nemačke proizvodnje. Imaju osiguranje sa strane tako da se ležajevi mogu skinuti i zameniti u roku od 5 minuta. Njihova nosivost je 1 t za šta možete dobiti atest. 

U  saradnji sa livnicom iz Užica napravili smo prohromsku kotrljajuću za goveđe klanice sa livenim prohromskim nosačem njena nosivost je 2 t.

Kao dodatni inovativni program konstruisali smo klizne kuke od okruglog materijala prohrom Ø20,Ø18 i Ø16, koje se koriste kao i one od flaha ali mogu se koristiti i na automatskim linijama sa pipcima koji guraju kuke. Ove kuke odlikuje dobro klizanje po liniji i na skretnicama jer nemaju
unutrašnjih ivica, mogu se rasklopiti i lako se čiste. Nešto više o novoj liniji proizvoda pogledajte na drugom sajtu www.proizvodiodprohroma.co.rs
 Pozovite da se dogovorimo